System Ububtu 10.10 . mint10 i wiele innych
Problem j/w przy próbie logowania na www.brebrokers.pl wyskakuje....... Wystąpił problem z certyfikatem zabezpieczeń tej witryny sieci Web
prosze mi powiedzieć jak wyłączyc wszystkie możliwe zabezpieczenia z Internet Explorer zeby zobaczyć czy wogóle takie zalogowanie jest możliwe później bede myslał jak powoli włączyc poszczegolne zabezpieczenia
ustawianie strony w zaufane witryny nic nie daje
podobno strona używa Activex moze to jest winne ?
Strona 1 z 1
Internet Explorer blokuje stronę brebrokers.pl Wystąpił problem z certyfikatem zabezpieczeń tej witryny sieci Web
Napisano 19 December 2011 - 18:14
Zainstaluj inną przeglądarkę. Internet Explorer to najgorszy wybór, ponieważ jest najmniej bezpieczna i najwolniejsza.
Jeśli faktycznie Ci pomogłem, to kliknij ten mały zielony plusik w prawym dolnym rogu mojego postu.
Napisano 19 December 2011 - 21:57
Z całym szacunkiem ...... nie dopowiem reszty......
Pewnie że wpadłem na to
poprostu nie mam innego wyjscia oprogramowanie z w/w strony chodzi tylko na takiej przeglądarce
Pewnie że wpadłem na to
Napisano 04 January 2012 - 19:12
Ta strona nie przejdzie certyfikatu bezpieczeństwa w IE pod Ubuntu , spróbuj VirtualBoxa , odpal Virtualboxa pod Ubuntu i uruchom w nim windowsa , wtedy w wirtualnej maszynie (windowsie) w inetrnet explorer certfikat powinien przejsc
tak jak tutaj na filmiku KLIK
tak jak tutaj na filmiku KLIK
Jeśli pomoglem kliknij plusika ---->>> :)
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Pomoc