-
4 strony
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Zmiany na ForumKomputerowe.pl
Napisano 23 January 2012 - 15:45
Chcielibyśmy poinformować Was, że staliśmy się właścicielem forum dyskusyjnego ForumKomputerowe.pl
W związku z tym już wkrótce ForumKomputerowe.pl stanie się częścią większej, nowatorskiej platformy dyskusyjnej MaySay.com, a treści i dyskusje dostępne na ForumKomputerowe.pl będą również dostępne za pośrednictwem MaySay.com.
Integracja z MaySay.com nie oznacza zamknięcia ForumKomputerowe.pl. Uruchomiona zostanie synchronizacja treści pomiędzy tymi serwisami, a Wasze konta zadziałają tak samo w jednym i w drugim serwisie.
Wierzymy że zmiany te spodobają Wam się i spowodują, że jeszcze chętniej będziecie dyskutować na różne ciekawe tematy.
Jeśli macie jakieś pytania bądź wątpliwości, pozostajemy do Waszej dyspozycji w tym wątku. Postaramy się odpowiedzieć na wszystkie Wasze pytania i wątpliwości.
Wojtek z MaySay.com
Napisano 23 January 2012 - 16:44
Rozumiem, że kupiliście to forum aby ratować tamten portal, tylko czy to ma sens? Większość tutejszych userów rejestruje się tutaj tylko po to aby uzyskać pomoc.
Napisano 23 January 2012 - 16:48
Ja mam pytanie.
na stronę MaySay zostały przeniesione wszystkie nasze tematy które znajdowały się na forumkomputerowe.pl
Generalnie na te zmiany nie mamy żadnego wpływu jednakże ten wątek trochę mnie zaniepokoił. Osobiście nie podoba mi się fakt że zostały rozpowszechnione nasze fotografie które umieściliśmy tylko na forum dlatego prosiłbym o usunięcie przynajmniej moich obydwóch linków które znajdują się na stronie 13 tegoż wątku na stronie MaySay.
Mam nadzieje że potraktujecie moją prośbę poważnie.
Kraj kreatorów, kraj krytykantów, dwóch promotorów, stu dywersantów. Plany niweczy skutecznie - naród ilorazu podzielony wiecznie...
Napisano 23 January 2012 - 16:54
Nie wiem jakiemu celowi ma ta integracja z maysay, raczej jestem pewien że to nic nie da, a jedynie co nasuwa mi się na myśl to wypromowanie tej strony naszymi tematami z FK !
Dokładnie ! maysay świeci pustkami, a jedynie co go ożywia to nasze tematy ! Ehhh
Napisano 23 January 2012 - 17:03
I mam do tego prawo więc odpuść.
Kraj kreatorów, kraj krytykantów, dwóch promotorów, stu dywersantów. Plany niweczy skutecznie - naród ilorazu podzielony wiecznie...
Napisano 23 January 2012 - 17:04
Dokładnie eL ma takie prawo, więc po co napinka.
Napisano 24 January 2012 - 09:38
Bardzo dziękuję za wszystkie Wasze wypowiedzi.
Jeśli chodzi o wątek z Waszymi zdjęciami (a właściwie z linkami do Waszych zdjęć bo tylko w takiej formie są dostępne) zdecydowaliśmy się usunąć cały wątek z MaySay.com w całości. Od teraz jest on już dostępny jedynie za pośrednictwem ForumKomputerowe.pl.
Jeśli macie jakieś pytania bądź wątpliwości, jestem do Waszej dyspozycji.
Pozdrawiam,
Wojtek
Napisano 24 January 2012 - 14:25
Pytanie kolejne.
Skrypt IP.Boarda zostanie zamieniony na skrypt taki jak maysay ?
Napisano 24 January 2012 - 15:23
To FK miało się dalej rozwijać a nie MaySay
MaySay--> chęci na poprawę statystyk i rozwoju serwisu/forum 99%
ForumKomputerowe --> chęci na poprawę statystyk i ROZWOJU forum 1%
Morał ..... [sam się nasuwa]
Napisano 24 January 2012 - 17:21
Swoją drogę, ciekawe jaki to jeleń wymyślił na waszych rozmowach kwalifikacyjnych, ale plan jest super podziw dla was, znaleźć bandę frajerów, kupić niech piszą, a my będziemy czepać kasę. Lipka panowie, nie znami takie numery, szukajcie sobie w gimnazjum ludzi chcących zaistnieć w wirtualnym świecie.
Napisano 24 January 2012 - 19:25
Napisano 24 January 2012 - 19:33
A swoje pytanie ponawiam.
Czy IP.Board zostanie zmieniony na skrypt a'la maysay?
Napisano 24 January 2012 - 20:05
Pytanie do Admina MaySay - Ile za posta płacicie?
Chyba wam te ACTA na łeb upadło.
Nie macie pieniędzy na licencję IP.Board?
Dlatego zmieniacie system?
To co z Was za firma jak kasy na stronę nie macie.
Napisano 24 January 2012 - 20:05
Użytkownik ariasz dnia 24 January 2012 - 17:21 napisał
Swoją drogę, ciekawe jaki to jeleń wymyślił na waszych rozmowach kwalifikacyjnych, ale plan jest super podziw dla was, znaleźć bandę frajerów, kupić niech piszą, a my będziemy czepać kasę. Lipka panowie, nie znami takie numery, szukajcie sobie w gimnazjum ludzi chcących zaistnieć w wirtualnym świecie.
Aż mu punkt dałem....

:: ABIT AB9 QuadGT :: Intel Core 2 Duo E4300 2x1.8GHz :: Kingston 4GB DDR2 667MHz :: Samsung HD321KJ 320GB
:: Palit GeForce 7300 GT SONIC :: be quiet! Pure Power L7-350W :: Coolermaster Elite RC-330 ::
:: Toshiba A300-1EI ::
Intel® Centrino® 2 Intel® Core™2 Duo P8400 2x2.26 GHz :: 3GB DDR2 RAM (800 MHz) :: 320GB HDD :: ATI Mobility Radeon™ HD 3470 ::
Napisano 24 January 2012 - 20:16
//Dobre słowa
Napisano 24 January 2012 - 21:31
Opcje tematu:
-
4 strony
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc
Temat jest zamknięty