-
4 strony
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Zmiany na ForumKomputerowe.pl
Napisano 30 January 2012 - 00:22
Czyżbyśmy się bali uciążliwych pytań ?
Kraj kreatorów, kraj krytykantów, dwóch promotorów, stu dywersantów. Plany niweczy skutecznie - naród ilorazu podzielony wiecznie...
Napisano 30 January 2012 - 00:54
By Trudne Sprawy zniknęły (eL) gdzieś...oni w wochend nie działczą chyba
Napisano 30 January 2012 - 09:42
Użytkownik ~eL dnia 24 January 2012 - 14:25 napisał
Dziękuje bardzo.
Pytanie kolejne.
Skrypt IP.Boarda zostanie zamieniony na skrypt taki jak maysay ?
Pytanie kolejne.
Skrypt IP.Boarda zostanie zamieniony na skrypt taki jak maysay ?
Tak jak pisaliśmy - oba systemy będą działać równolegle a Wasze dane logowania zadziałają zarówno na ForumKomputerowe.pl na IP.Board jak i na MaySay.com
Napisano 31 January 2012 - 14:08
Cennik:
Pakiet główny:
UWAGA promocja!
Jeśli napiszesz w ciągu 15 minut od dodania tego wpisu 50 postów składających się z minimum 200 znaków Twoja stawka wzrośnie dwukrotnie ! Nie czekaj! Taka okazja może się już nie powtórzyć!
Pakiet główny:
- Krótka wypowiedź do 100 znaków - 0.20gr
- Wypowiedź bardziej obszerna do 300 znaków - 0.35gr
- Długa wypowiedź wnosząca nowe spojrzenie na dany problem (minimum 500znaków) - 0.50gr
- Napisanie artykułu - 10.00zł
- Wypowiedź na SB - 0.10gr
- Złożenie życzeń adminowi na jego profilu - 0.50gr
- Każde jednorazowe odwiedzenie forum - 0.05gr
UWAGA promocja!
Jeśli napiszesz w ciągu 15 minut od dodania tego wpisu 50 postów składających się z minimum 200 znaków Twoja stawka wzrośnie dwukrotnie ! Nie czekaj! Taka okazja może się już nie powtórzyć!
Kraj kreatorów, kraj krytykantów, dwóch promotorów, stu dywersantów. Plany niweczy skutecznie - naród ilorazu podzielony wiecznie...
Napisano 31 January 2012 - 14:18
Haha dobre xD
Jakby dobrze szło to bym kroił około 50 zł tygodniowo
Jakby dobrze szło to bym kroił około 50 zł tygodniowo
Napisano 31 January 2012 - 14:27
Niech teraz Admin zatwierdzi i bierzemy się do pracy. Myślę że ceny nie są wygórowane więc nie powinno być problemów.
Czyż nie ?
Czyż nie ?
Napisano 02 February 2012 - 16:17
Dajcie sobie spokój xD I tak sobie nic nie robią z Waszych wypowiedzi. Bo i po co.
mój config // Ja na: steam | last.fm | xfire

Twiztid Tribe ®

Twiztid Tribe ®
Napisano 02 February 2012 - 16:24
BTW. Rejestrując się tutaj na forum zaakceptowałem regulamin który wtedy obowiązywał. Moje posty są moją własnością intelektualną i wykorzystanie ich wbrew mojemu zezwoleniu na portalu innym niż forumkomputerowe.pl jest niezgodne z prawem.
Nie wyrażam zgody na opublikowanie moich postów i tematów na łamach serwisu MaySay. Niezastosowanie się do mojej decyzji będzie się wiązało z konsekwencjami prawnymi.
Nie wyrażam zgody na opublikowanie moich postów i tematów na łamach serwisu MaySay. Niezastosowanie się do mojej decyzji będzie się wiązało z konsekwencjami prawnymi.
mój config // Ja na: steam | last.fm | xfire

Twiztid Tribe ®

Twiztid Tribe ®
Opcje tematu:
-
4 strony
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Pomoc