Próbowałam wykonać screenshota, ale było to całkowicie niemożliwe. Dołączam zatem w miare czytelnej jakości zdjęcie tych błędów.
Nie wiem skąd się wzięły, ani dlaczego. We wrześniu myślałam, że to z powodu wirusa, ale nic takiego się nie znalazło.
Co może być przyczyną? Czy ktoś spotkał się z czymś takim?
Dodam, że:
Odinstalowywałam wszystkie biblioteki, uruchamiałam system na nowo, i instalowałam ponownie - Nie pomogło.
Sprawdzałam dysk pod kątem wszelkich błędów, kilka ich było - nie pomogło.
Usunęłam uszkodzone klucze rejestru - nie pomogło.
Instalowanie tylko dwóch wersji 2008 (jest mi niezbędna do Antywirusa AVG 2011, dzięki której jest ikona w trayu na pasku zadań) oraz 2010 ze wszelkimi usprawienianiami i poprawkami (mn. Servis Pack 1) - nie pomogło.
Błędy dawniej wywalało co 4-6 tygodni. W ostatnich 2 tygodniach pojawiły się 5 razy, w tym dzisiaj dwukrotnie, co jest dziwne.
Zaczynam mieć tego serdecznie dość. Póki co formatowanie dysku, ani backUp systemu nie wchodzi w grę, pomocy na stronie Microsoftu nie dostałam (mają koszmarną "pomoc", nie szło znaleźć odpowiednich działów dla mojego tematu) Zirytowana, zadzwoniłam tam, to polecono zrobić mi to co zrobiłam. Gdy nie pomogło, poproszono o klucz do weryfikacji systemu, a po jego podaniu, uprzejmie zostałam poinformowana, że klucz jest nic nie wart na terenie Polski, a co za tym idzie, on mi nie pomoże i mogę skontaktować się z siedzibą Microsoft w Redmond, WA.
Czy może ktoś z Was wie, jak z tym dziadostwem sobie poradzić? Naprawdę mam dość, zważywszy, że problem występuje od zeszłego roku, chyba od wiosny.
Mój laptop to HP Compaq 6720s, ma 3,5 roczku, nie był formatowany nigdy, gdyż nie wykazywał potrzeb.
System: Vista Home Basic x32. Na bieżąco aktualizowany.
Użytkownik Odango Atama edytował ten post 03 February 2012 - 09:45

Pomoc

w prawym dolnym rogu