Witam otóż mój problem polega na tym że zepsół mi się mój normalny komputer codziennego użytku i na jakiś czas mam inny.Problem polega na tym że mam internet 8mb na tamtym komputerze jak robiłem test pokazywało mi 8mb a jak ściągałem pliki z sieci to szły z prędkością 1mb/s. Na tym komputerze prędkość internetu jest tragiczna. Pliki ściągam maks po 5kb/s czasami dojdzie do 10.A na testach internetowych wykazuje mi ze mam internet szybkości 128kb/s. Moja karta sieciowa to Realtek rtl8139/810x family PCI Fast Ethernet NIC. Czytałem też że w właściwościach te duplexy ustawić na większe zrobiłem to i 0 poprawy. Drodzy forumowicze pomocy, licze na was i z góry dziękuje bo ja już pomysłów niemam i nie wiem co z tym zrobić......
Jeszcze raz proszę o pomoc i bardzo dziękuję za pomoc z moim problemem. Bo sami wiecie jak to w dzisiejszych czasach jest z bardzo malutkim łączem.
Strona 1 z 1
Wielki problem z internetem proszę o pomoc. Proszę o pomoc.
Napisano 11 February 2012 - 19:47
Podaj wszystkie aktualne ustawienia poszczegolnych opcji w karcie sieciowej
~ greetz ~
copyright by btxxl
copyright by btxxl
Napisano 11 February 2012 - 19:54
co to za sprzet?
moze uslugodawca zakreca kurek?
MOBO: Asus P5LD2 | CPU: Pentium 4 630 3GHz | RAM: 512x2 Kingston 667MHz | GPU: Asus Geforce 6600LE | PSU: Colorsit 480W
Jeśli pomogłem daj + w prawym rogu:)
Jeśli pomogłem daj + w prawym rogu:)
Napisano 11 February 2012 - 21:28
A może ma syf na kompie?
Trzeba by się przejechać jakimś antywirem, zrobić mu netstat. Może hijack this zobaczyć logi.
Trzeba by się przejechać jakimś antywirem, zrobić mu netstat. Może hijack this zobaczyć logi.
Host@Notebook: Debian -> Guest: Windows 7 -> RDP@home: Windows 7
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Pomoc