Witam. Kupilem laptopa w USA z napędem blu ray. Kupilem w polsce film na blu ray i przy probie odtworzenia filmu wyskakuje mi komunikat ze nie można odtworzyć filmu ze względu na region wiec zmienilem region na Polske ale nadal mi wyskakuje ten komunikat. Film proboje odtworzyc w Corel WinDVD.
Strona 1 z 1
problem ze zmiana regionu
Napisano 30 August 2010 - 12:51
nie wiem dlaczego ale komp nie chce screena zrobic ale zacytuje komunikat "Unfortunately this disc will not play due to the region code setting of the player" aa.. zapomnialem dodac ze plyty dvd czyta ten program normalnie.
korzystam z Win7 64 bit
korzystam z Win7 64 bit
Napisano 30 August 2010 - 13:21
SECURITY : Shadow Defender + Comodo Firewall z HIPS + KeyScrambler professional + Zemana AntiLogger + Peerguardian + Acronis True Image
Napisano 30 August 2010 - 13:27
pisze mi ze nie zmieniono regionu bo ta plytam ma free region. ale i tak odtworzyc nie moge filmu.
Napisano 30 August 2010 - 13:37
Jeżeli masz free region oznacza to iż płyta nie posiada regionu, tak więc prawdopodobnie wina leży od strony oprogramowania . Zmień player na inny np:
CyberLink PowerDVD
CyberLink PowerDVD
SECURITY : Shadow Defender + Comodo Firewall z HIPS + KeyScrambler professional + Zemana AntiLogger + Peerguardian + Acronis True Image
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Pomoc