Strona 1 z 1
nforce4 MSI P4N SLI Poszukuje sterownikow prawdopodobnie sam chipset
Napisano 31 August 2010 - 17:58
Tak jak w temacie nie znalazlem nigdzie mam wszystkie stery na kompa na grane i wyswietla mi sie ze nie mam od mostku pci domyslam sie ze chodzi tutaj o chipset ale nie potrafie znalesc prosze o pomoc
Napisano 31 August 2010 - 19:06

program driver genius proff sciaga mi jeszcze sterownik "intel proset ethernet drivers" niestety nie moge jego zainstalowac wyskaku cos takiego podczas instalacji
Napisano 31 August 2010 - 20:21
kliknij na to PCI , własciwości i podaj IDENTYFIKATOR WYSTĄPIENIA
Napisano 31 August 2010 - 21:09
jezeli chodzi o czytnik kart pamieci to nie ;p przed formatem oczywiscie wszystko bylo, wczesniej informatyk mi robil format przy okazji a teraz robilem sam i nie moge znalesc tego jednego sterownika
Napisano 01 September 2010 - 09:27
Użytkownik dar55 dnia 01 September 2010 - 06:48 napisał
ty chcesz pomocy czy nie ?
masz jakaś kartę audio dodatkową , sieciówkę itd
No dobra , znaj serce pańskie
masz linka do sterów LINK
masz jakaś kartę audio dodatkową , sieciówkę itd
No dobra , znaj serce pańskie
Zapytales sie o czytnik wiec powiedzialem, mam dodatkowa karte sieciowa dzieki niej moge siedziec na necie, wbudowana bez tego stera nie dziala.
Link mozna powiedziec ze nie dziala tak jak i wszystkie z tym rodzajem sterownika wejdz w ten link kliknij download i mirror wybierz obojetnie ktory kazdy przeniesie cie do strony producenta na ktorym nie ma tego sterownika tylko jest szukanie.
Napisano 01 September 2010 - 10:02
No niestety nie dzialaja te sterowniki ktore podales nadal nie ma mosta ;/
Napisano 01 September 2010 - 11:18
to nie mosta tylko coś tylko od sieciówki
weź dziada odinstaluj i restart
weź dziada odinstaluj i restart
Napisano 02 September 2010 - 14:18
dobra dzieki
, tak widze ze to od sieciowki wbudowanej gdyz usunalem i jak kabel podlaczylem od 2 wejscie to ponownie sie wyswietlilo ;p
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Pomoc