Strona 1 z 1
problem przy właczaniu komputera
Napisano 03 September 2010 - 19:07
Siemka
Mam problem gdy chce włączyć komputer. Jak zawsze wieczorkiem wyłączam komputerek i idę spać xD. Rano włączam komputer i normalnie przez 2-3 minuty sobie spokojnie chodzi. Az tu nagle sie resetuje,a nie kiedy do tego towarzysza dźwięki co 2-3 sekundy. (takie piii, piiii itd.) i się na trochę zacina i nie ma sygnału z komputera do monitora. Następnie po paru chwilach się znowu sam włącza i jeśli mam szczęście to chodzi później już do samego końca(potem już się z nim nic nie dzieje). Najlepiej by było nie wyłączać komputera, no ale wtedy rodzice by się trochę czepiali xD. Nie wiem co się dzieje. Niekiedy muszę nawet godzinę czekać, aż się uspokoją te wszystkie restarty i będzie działać już normalnie. Proszę o pomoc. Z góry dzięki.
Mam problem gdy chce włączyć komputer. Jak zawsze wieczorkiem wyłączam komputerek i idę spać xD. Rano włączam komputer i normalnie przez 2-3 minuty sobie spokojnie chodzi. Az tu nagle sie resetuje,a nie kiedy do tego towarzysza dźwięki co 2-3 sekundy. (takie piii, piiii itd.) i się na trochę zacina i nie ma sygnału z komputera do monitora. Następnie po paru chwilach się znowu sam włącza i jeśli mam szczęście to chodzi później już do samego końca(potem już się z nim nic nie dzieje). Najlepiej by było nie wyłączać komputera, no ale wtedy rodzice by się trochę czepiali xD. Nie wiem co się dzieje. Niekiedy muszę nawet godzinę czekać, aż się uspokoją te wszystkie restarty i będzie działać już normalnie. Proszę o pomoc. Z góry dzięki.
Napisano 03 September 2010 - 19:21
Ok, spoko. Zobaczymy jutro czy to pomogło 
jak narazie dzieki bardzo
jak narazie dzieki bardzo
Napisano 03 September 2010 - 19:36
raczej obstawiam sprzęt niestety
podaj konfig kompa
czy wyłączasz kompa z listwy ?
podaj konfig kompa
czy wyłączasz kompa z listwy ?
Napisano 03 September 2010 - 19:51
nie wyłaczam z listwy. Porostu wyłaczam kompa i tak zostawiam. Wtyczka jest w listwie.
Napisano 03 September 2010 - 19:52
to konfiguracja
Załączone pliki
-
konfig kompa.JPG (93.63 KB)
Ilość pobrań: 5
Napisano 03 September 2010 - 20:00
to raczej nie jest konfig ![;]](http://www.forumkomputerowe.pl/public/style_emoticons/default/krzywy.gif)
podaj loga z everest lub screeny z cpu-z
podaj loga z everest lub screeny z cpu-z
Napisano 03 September 2010 - 20:05
sorka ale ja nie znam sie na tym az tak bardzo
Załączone pliki
-
konfig kompa.JPG (53.89 KB)
Ilość pobrań: 5
Napisano 03 September 2010 - 20:16
znamy
mobo
proca